Loader
Most Rated
Plaatkoekies

2 eiers 125 ml suiker...

forkforkforkforkfork

WenResepte van die dag

 

  • Vanilla neut koffie

    forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

    Hierdie gegeurde koffie is baie lekker saam met ‘n soet nagereg, iets soos jellie doughnuts. Die warm geur en smaak van die vanilla, neut en kaneel is die perfekte teenmiddel vir die winter se koue. Bestandele: 4 eetlepels vanilla extract1/2-3/4 telepels gegronde fyngestampte neut16 eetlepels (8 koffie skeppe) heel koffie bone8 koppies vars water3 kaneelstokkies, […]

    Read more
  • Rissiesous

    forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

    1 vars rooi brandrissie 1 klein rooi soetrissie 2 tamaties 4 knoffelhuisies 2 ml paprika 2 ml borrie 65 ml olyfolie 10 ml wit asyn sout na smaak Plaas die rissies, tamaties en knoffel 5 minute lank in n warm oond(200 C) om sag te word. Skil die knoffel en die tamaties en verwyder die […]

    Read more
  • Stokbrood

    forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

    Hierdie een is altyd lekker om die kinders mee besig te hou. Sif saam: 2 Koppies koekmeel 2t Bakpoeier 2t Suiker 1/2 t Sout Vryf 2 eetlepels margarien in. Meng dan 1x geklitste eier en 75ml melk en +- 25ml water by om ‘n stywe deeg te form. Rol die deeg om ‘n stok en […]

    Read more
  • Tamatiebredie pastei met slap oorgooi deeg

    forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

    Ouma se treffer pastei ~ nostalgies 1kg Ontbeende skaapvleis in stukke gesny 1 el bruin asyn 25ml Margarine of olie 2 Uie gekerf 4 Knoffelhuisie gekneus 10ml Sout Vars gemaalde swart pepper Aftreksel of kookwater 750 ml rooiwyn 500g Aartappels in stukke gesny 1kg Tamaties, ontvel en gekap 5ml Suiker 2ml Droë Tiemmie 1 el […]

    Read more
  • Koue Komkommer Sop

    forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

    Benodighede:4 Groot Komkommers2 Eetl Margarien2 Eetl Meel1/4 Koppie Pietersielie Fyn Gekerf1/4 Koppie Seldery blare Fyn Gekerf1 Pakkie Uie sop2 Koppies Water2 Koppies Ligte room Metode:Skil komkommers, sny dit in die lengte en verwyder die sade, Kerf die komkommer fyn tot jy min of meer 3 1/2 koppies het. Smelt nou die botter in ‘n groot […]

    Read more
  • Hoender met soet-kruie sous

    forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

    10 ml olie 4 hoenderborsies, gehalveer en ontbeen en ontvel 65 ml kruie braai marinade 65 ml gladde ‘blackberry”konfyt 15 ml asyn 12,5 ml worcestershire sous Braai die hoender 4 minute lank aan elke kant. Meng die res van die bestanddele goed tot glad. Gooi dit oor die hoender. Laat dit kook en verminder dan […]

    Read more

What's Hot

  • Nageregte

    Melktert

    Geskiedenis van Melktert Melktert, letterlik vertaal as “melktert” in Afrikaans, is ‘n ikoniese Suid-Afrikaanse nagereg met ‘n ryk geskiedenis wat strek terug tot die… ...more

  • Tradisioneel

    Bobotie

    Geskiedenis van Bobotie Bobotie is ‘n tradisionele Suid-Afrikaanse gereg met ‘n ryk geskiedenis wat die uiteenlopende kulinêre invloede van die streek weerspieël. Die gereg… ...more

  • Potjiekos

    Beesstertpotjie

    Sous 60 ml Brandewyn750 ml droë rooiwyn375 ml blatjang125 ml Worcestersous125 ml tamatiesousbotterbone se vloeistof1 pakkie beesstertsoppoeier250 ml kookwater30 ml gemengde, gedroogde kruie30 ml… ...more

  • Brood

    Karringmelk-en-kruiebrood

    500 g bruismeel2.5 ml sout5 ml roosmaryn2.5 ml gedroogde origanum1 ui, gerasper5 ml gekapte knoffel250 ml gerasperde kaas250 ml karringmelk Metode Meng al die… ...more

Kom Vry saam en ontmoet jou Lewensmaat!